KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

IV Festiwal Poezji i Pieśni Patriotycznej „Dla Niepodległej”

Serdecznie zapraszamy do udziału w IV Poezji i Pieśni Patriotycznej „Dla Niepodległej” pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Zduńska Wola Pana Konrada Pokory,Wójta Gminy Zduńska Wola Pana Henryka StaniuchyStarosty Powiatu Zduńskowolskiego Pani Hanny Iwaniuk.

Pstryknij fotkę swoim książkom

W ramach Międzynarodowego Miesiąca Biblioteka Szkolnych przypadającego w październiku zapraszamy naszych Czytelników do zabawy „Pstryknij fotkę swoim książkom”.Pokażcie nam swoje oryginalne półki z książkami wysyłając zdjęcie na adres baredy.sp11@wp.pl

Loteria "bezuwagowa"

Drodzy Uczniowie, od października rusza akcja LOTERIA "BEZUWAGOWA"polegająca na tym, że w ostatnim dniu każdego miesiąca (od października do maja)dyrektor Szkoły będzie losował jedno dziecko, które otrzyma nagrodę (słuchawki, myszki, głośniki itp.).

Konkurs na piosenkę o jesieni

Napisz i wykonaj piosenkę o jesieni do melodii Skaldów "Wiosna".Przywróć jesieni piękne barwy i odczaruj ją z nami!

Wykonywanie zdjęć do oficjalnych dokumentów wcale nie należy do najłatwiejszych, zwłaszcza kiedy chce się je wykonać z domu. W odpowiedzi na tę właśnie potrzebę, powstałbezpłatny kreator zdjęć do mLegitymacji, który w krótką chwilę przeprowadzi Cię przez proces tworzenia idealnych zdjęć do elektronicznej legitymacji.

III Miejsce w Indywidualnych Biegach Przełajowych

21 września, 2021 r. na terenie PMOS w Zduńskiej Woli, odbyły się Indywidualne Biegi Przełajowe, w których uczeń klasy 8b - Igor Skopiński - zdobył III miejsce i tym samym zakwalifikował się do Indywidualnych Biegów Przełajowych w Uniejowie na szczeblu wojewódzkim.